Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

We zijn al weer een paar weken los met de grote clubactie. Beniewd of jij in de lijst met topverkoper staat? Check hieronder de top 10! Dit zijn alle online verkochte loten. Heb je je boekje al vol? Lever deze dan in zodat we je met het boekje verkochte loten ook toe kunnen voegen! Deze kun je inleveren bij Noelle, Anna, Gert of Marco.

Positie Naam Aantal loten
1 Jasper (C1) 36
2 Dominic (K1) 28
3 Niels (4) 22
4 Johan 14
5 Ties (E1) 14
6 Joy  (B1) 11
7 Nienke (1) 10
8 Merel (3) 9
9 Lisanne 7
10 Daniëlle  (4) 7

 

Je kunt nog een paar dagen loten verkopen. Dus wil je nog in deze lijst komen? Stuur dan snel de onderstaande link door in al je groepsapps of ga langs in de buurt. Jullie hebben ook via de email een persoonlijke verkooplink ontvangen. Dat maakt het nog makkelijker om te verkopen. Dan kunnen we samen weer een mooi bedrag ophalen voor KCD. Vergeet niet dat je koper jouw naam invult op de verkooppagina.

Verkooppagina grote clubactie KCD

Succes met de verkoop!

Namens de actiecommissie!