Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Kijkend naar de stand speelt KCD zaterdagavond een regelrechte topper in de 2e klasse. Telstar ontvangt ons eerste en daarmee staan de nummers 1 en 2 tegenover elkaar.

Tot zover de dromen…

De realiteit is dat Telstar zijn status als topfavoriet voor de titel onmiddellijk waarmaakte door Revival met liefst 23-5 te verslaan. Daartegenover zette KCD een grote stap naar klassenbehoud door één van de zwakkere broeders (Rheko) duidelijk weg te zetten met 25-14. Dat ging echter een tijdlang met de nodige moeite gepaard, al is de eindconclusie van die wedstrijd wel dat KCD zich als een waardig 2e klasser manifesteerde.

Telstar is dus wel de grote favoriet als er om half acht wordt ingefloten. Zaak zal zijn voor ons vlaggenschip om na afloop met opgeheven hoofd van het veld te komen. Of mag er gedroomd worden?

Hoe dan ook, hoe de wedstrijd ook zal verlopen, steun is onvoorwaardelijk nodig. Alle KCD-teams zijn klaar, de aanvangstijd is ideaal, Hoevelaken is dichtbij en het geplande kantinefeest is echt pas vanaf een uur of acht zo leuk dat je er moet zijn, dus eerst met zijn allen zaterdagavond naar Telstar-KCD;

Half acht: be there!!