Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Na de nederlaag bij Sparta wordt het zaterdag een enorm belangrijke wedstrijd voor ons eerste. Rheko en KCD staan op de gevaarlijke plekken en de achterstand op de veilige 6e plaats bedraagt twee punten. Dat is het totaal dat Luno tot nu toe bij elkaar heeft gespeeld en laat dat nu juist zaterdag de tegenstander zijn. Erop of eronder, zou je zeggen.

Afgelopen zaterdag had KCD enorm veel moeite om te scoren. Dat moet beter maar kijkend naar de cijfers van Luno zijn de verschillen op dat gebied niet groot. Wel groot is het verschil in verdedigingskracht. De Linschoters incasseerden pas 70 tegengoals, waar ons vlaggenschip liefst 96 keer moest vissen. Daar moet dus echt een stap worden gemaakt om kans te maken.

Verder heeft de ploeg ook nu weer steun vanaf de tribune nodig. Dat was zaterdag prima geregeld, maar nu spelen alle seniorenteams tegelijkertijd. Niet spelende leden en vaste supporters moeten dus voor de ondersteuning gaan zorgen. KCD heeft dit heel hard nodig.

Zaterdagavond, Linschoten, 20.15 uur: be there!