Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Weten we het nog? 11 november begon de zaalcompetitie en KCD startte met een eclatante 25-14 zege tegen Rheko. Wat waren we opgetogen! Echter, daarna belandde ons eerste op een zeephelling die ons van de top naar de bijna absolute bodem catapulteerde in deze sterke 2e klasse. Geen wedstrijd werd meer gewonnen. Dat deed Rheko ook niet en daarom krijgen we -nu de returns van deze zaalcompetitie beginnen-  een onvervalste kelderkraker. Wie deze wedstrijd verliest is feitelijk gedoemd te degraderen, of er moet een wonder gebeuren. Een gelijkspel helpt zeker Rheko niet en KCD een heel klein beetje. Een overwinning is eigenlijk het enige wat telt. Pakt KCD de punten dan komt het op gelijke hoogte met Revival (die ploeg zal niet winnen van Telstar, mag je verwachten). Dan is de wedstrijd van 3 februari thuis tegen Revival van ongekend belang. Er degraderen twee ploegen, dus alles ligt na winst zaterdag open.

Wow, wat een vooruitzicht. Natuurlijk, je moet er voor naar Rheden, naar sporthal de Hangmat (!). Maar dat is maar drie kwartier. En dan krijg je ook wat. Kortom, steun KCD in een heel belangrijke wedstrijd. En het is vroeg, dus je avondprogramma komt er echt niet van in de war!

Zaterdag, Rheden: Rheko-KCD, 13.35 uur. Be there!