Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Vorige week vielen de eerste beslissingen. De C werd ongeslagen kampioen door met 12-1 te winnen van Kesteren. Ons derde werd de zege ontnomen in Barneveld en mag nu zaterdag om kwart voor 5 in IJsselstein het laatste benodigde punt proberen te pakken voor een mooi feestje. En de A scoorde te weinig om te winnen in Geldermalsen en moest de titel laten aan Animo.

En ons eerste? Ja, dat was geen leuke dag. Te veel kansen gemist in het begin, 1-7 achter komen, je terugvechten in de wedstrijd maar uiteindelijk knakken en er met liefst 12-22 afgaan tegen een gedegen maar zeker niet briljant Sparta. En daarna tot overmaat van ramp constateren dat Revival met stug achter verdedigen wint bij DWS en ons vlaggenschip op de fatale 7e plek duwt.

Maar, er is hoop! We hebben nog twee rondjes te gaan. En zaterdag gaan we er met frisse moed tegenaan. Om half drie komt Luno op visite. Die ploeg speelde zich zaterdag veilig en moet dus de sportieve plicht vervullen maar er staat voor de Linschotenaren niets meer op het spel. En dat verschil moet in Steinheim te zien zijn. In het veld, maar ook op de tribune. Ons eerste heeft genoeg potentie om een leuke 2e klasser te zijn, dus is behoud echt iets om voor te strijden. Zaterdag gaan we er met zijn allen voor: KCD naar de veilige zesde plek.

Steinheim, zaterdag om half drie: be there!!