Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Hierbij willen wij, het bestuur en de TC, de senioren- en A-leden uitnodigen voor een ledenberaad.

Datum: woensdag 20 maart

Tijd: 20.00 – 21.00 uur

Locatie: Kantine KCD

Tijdens dit beraad willen wij graag met de leden van gedachten wisselen over een aantal zaken:

1. De trainingstijden en trainingsuren in sporthal Steinheim. We krijgen steeds vaker het verzoek om andere (lees betere) trainingstijden voor de senioren. Het trainen in de latere uren wordt heel wisselend ervaren en blijkt ook een reden waarom leden niet komen trainen of zelfs hun lidmaatschap opzeggen. Dit is een onderwerp wat al veel langer speelt en daarom leek het ons goed om daarover met elkaar in gesprek te gaan en te praten over mogelijke alternatieven en de consequenties daarvan.

2. De programmering voor de veldcompetitie. We hebben in het najaar geëxperimenteerd met een splitsing van jeugd en senioren over alle zaterdagen, zodat er altijd actie op ons veld zou zijn. Voor de jeugd zouden we dat willen houden (zodat er tijdens of na de Kangoeroes altijd wedstrijden zijn met de bijbehorende sfeer) maar we proeven bij de senioren de wens om allemaal tegelijk uit of thuis te spelen. Een eetcafé is dan weer sneller heel dik bezet en het eerste krijgt meer support. In elk geval lijkt het waard hierover nog eens gezamenlijk na te denken.

Dus……..wil je meepraten, meedenken in oplossingen en je mening geven, dan is dit je kans. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn en toch iets willen inbrengen dan kan dat natuurlijk ook. Graag per mail via bestuur@kcdoorn.nl

We zien jullie graag op woensdag 20 maart!

Bestuur en TC KCD

Ps vanaf 21.00 uur wordt er gewoon getraind.