Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Misschien is het je al opgevallen, maar de TC is alweer druk bezig met de teamindelingen voor volgend seizoen. Als TC horen we dat het spelen op zaterdag voor sommige spelers wel eens lastig is. Door jonge kinderen, huisdieren of werk is het soms makkelijker op een vrije avond doordeweeks te hebben dan een vrije middag op de zaterdag. Daarom onderzoekt de TC of een midweekteam te realiseren is bij KCD. Je speelt dan je wedstrijd niet op zaterdag maar op een doordeweekse avond.

Dus ben je of ken je een KCD’er/ex-KCD’er/korfballer, en ben je geïnteresseerd in een midweekteam. Laat het ons weten, stuur een mail naar tc@kcdoorn.nl of stuur een appje naar Mees. Aanspreken op het veld mag natuurlijk ook altijd. Bij voldoende animo kunnen we dit serieus onderzoeken, en wie weet speel jij volgend jaar wel midweek bij KCD!