Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Woensdag 12 juni was alweer de laatste training van dit korfbalseizoen. Hoewel we een rustige zomer meer dan verdient hebben, bieden we graag weer de mogelijkheid aan om te zomertrainen voor wie fit wilt blijven of de gezelligheid mist.

We slaan eerst een weekje over en beginnen daarna vanaf woensdag 26 juni met zomertrainen. Daarna zijn jullie elke woensdag welkom tot ongeveer een week voor het nieuwe seizoen begint, exacte data volgt nog. De trainingen zijn vrije inloop avonden voor de A-jeugd en alle senioren. Op deze avond wordt er door de leden zelf mixteams gemaakt en laagdrempelig gespeeld. Je hoeft je hier dus niet voor aan te melden.

De trainingen zijn van 20.00 tot 21.00. We zorgen ervoor dat de kantine vanaf 19.30 open is en je tot 22.00 de tijd hebt om te douchen en een drankje te doen.

Alvast een fijne zomer gewenst!
Team Zomertrainingen
Glenn, Meijke & Syb