Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Over het weer dit weekeinde valt veel te fantaseren maar over KCD-SKV zeker niet! Dat is hoe dan ook een kraker tussen de nummers 2 en 1 van deze vierde klasse. Wie had dat na een kwart van de competitie gedacht.

Bij SKV werd ons eerste duidelijk weggezet met 17-11; de overwinning op SIOS was verwacht maar de nederlaag tegen SGV een regelrechte domper. Met 2 uit 3 was het dus niet veel maar zie: Hemur Enge en SEV werden nipt geklopt en zaterdag was het bal met liefst 23 goals. Opeens staat ons vlaggenschip dichtbij de top: SKV verloor thuis van SEV en nu staan KCD, Hemur Enge en SEV nog maar twee punten achter de Sleeuwijkers. En dus hoopt iedereen op een Doorns feestje. Zoals gezegd was de uitwedstrijd kansloos: met name de SKV dames waren vlijmscherp met liefst dertien goals. Als die angel uit de tegenstander kan worden gehaald, heeft KCD een kans.

Die kans is er ook als het publiek massaal komt steunen. Kwart voor twaalf start het en om één uur ligt er nog een heel weekend voor je. Daar kan en mag het niet aan liggen. Alle teams spelen later (alleen het tweede speelt ervoor), dus dit is de kans om KCD te steunen en bij succes te hopen op iets heel moois. Wat moeten we meer zeggen?

Zaterdag, Steinheim, kwart voor twaalf: be there