Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het is alweer meer dan een maandje geleden dat de concept opstelling op de site verscheen. Na nog een paar gesprekjes en reacties op deze opstelling konden wij weer gaan puzzelen en schuiven. Helaas moeten we zoals gewoonlijks weer vaarwel zeggen tegen een paar leden, vanwege studies of afstand, maar we hebben uiteindelijk toch weer erg leuke teams kunnen samenstellen. Hieronder lees je de complete opstelling.

A.u.b. het hele bericht zorgvuldig lezen:
Let op!
Aan de opstelling die wij publiceren worden geen rechten verleend. Deze opstelling is in principe hoe wij volgend jaar willen gaan starten. Echter kunnen er onvoorziene dingen gebeuren (denk blessures) die er voor zorgen dat wij de opstelling toch weer aan moeten passen.


Senioren
Hoewel we helaas geen 4 senioren teams rond konden krijgen zijn we toch op drie leuke teams uitgekomen. Alle teams zitten vrij breed qua heren. Echter weten wij van sommigen spelers al dat spelen niet altijd lukt en zal het dus niet zijn dat je werkelijk veel wedstrijden er naast zit. Daarnaast zijn wij ook altijd erg blessure gevoelig binnen de club en zal er naar verwachting daarom alsnog gewoon lekker veel gespeeld worden. De (+1/+2) die er bij KCD 2 staan zijn de afvallers van de selectie. Die zullen pas zodra de competitie begint bekend zijn.

Selectie:
Jort, Bo Rune, Marco, Gert, Sybren, Mattijn
Lisanne, Sanne, Kim, Marieke, Gerina, Eline

KCD 2:
Rene, Glenn, Niels, Timo, Paul, Louis
Shari, Joline, Danielle, Tamara, Bo

KCD 3:
Evelien, Jaqueline, Janneke, Petra, Ingrid
Andreas, Arnoud, Philip, Peter, Gerrit, JW

AR:
Femke
Judith

Uiteindelijk zal de teamverdeling van heren/dames als volgt zijn:
KCD 1:                        5 Heren / 5 Dames
KCD 2:                        8 Heren / 6 Dames
KCD 3:                        6 Heren / 5 Dames

Selectie
De selectie procedure zal dit jaar na de zomerstop beginnen. Instructies met een exacte datum zullen later op de site verschijnen en direct naar de betrokken spelers gestuurd worden. Als TC presenteren wij aan de (nieuwe) hoofdcoach deze selectie. Hij zal daaruit 5 dames en 5 heren kiezen die daarna als KCD 1 zullen gaan spelen. Dit gebeurt uiteraard wel in overleg met de TC.


Jeugd
Op wat kleine veranderingen na is de jeugd verder hetzelfde gebleven. Er is wel nog een extra team bijgekomen. De kangaroos zijn vanaf nu een F team. Omdat ze klaar waren om de eerste stap van spel naar sport te zetten kunnen ze in een F team op een leuk niveau beginnen met het leren van de echte korfbal regels.

A1:
Ton, Jan, Thomas, Julian
Esmee, Mara, Marja, Myrthe, Linda, Jonna

C1:
Wessel, Jasper, David, Tigo
Sifra, Rozemarijn, Klaske, Nina, Meike

D1:
Luuk, Freek
Vera, Anna, Elsa, Nienke, Maaike, Floortje

F1:
Bram, Renzo, Sebastian, Thijs, Bram
Carice


Trainingstijden, coaches en begindatum
Op het moment wordt er nog gesleuteld aan de trainers en trainingstijden. We zullen voordat de zomerstop begint bekend maken op welk team welke mensen komen en op welke tijden de teams zullen trainen. Ook zullen we tegen die tijd bekendmaken wanneer de trainingen en oefenwedstrijden weer starten. Dit zal uiterlijk voor de Algemene Ledenvergadering bekend worden gemaakt die gepland staat op 21 juni.

Vragen of onduidelijkheden?
Zelfs al is dit de definitieve opstellingen, lichten we nog steeds graag toe hoe we bij deze conclusie zijn gekomen. Als je ergens een vraag of opmerking over hebt kan je die altijd sturen naar tc@kcdoorn.nl of kan je het TC lid van jouw team even aanspreken.

We kijken nu al uit naar weer een gezellig en sportief korfbaljaar.
De technische commissie