Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Blokkeer zaterdag 26 augustus 2017 alvast in jullie agenda! Deze dag reizen wij weer af naar Hilversum voor het tweede Corvers toernooi dat georganiseerd zal worden door korfbalverenging De Corvers! Afgelopen jaar was zo`n succes dat KCD weer mee doet!

Wij hebben alle teams ingeschreven voor het toernooi. Het toernooi is i.p.v. de gebruikelijke oefenwedstrijden. Een week later begint de competitie al namelijk! Wij hopen natuurlijk op een mooie dag en plezier voor iedereen! En wie weet neemt een van onze teams nog wel een mooie beker mee naar huis!

Wij zoeken voor het vervoer naar Hilversum nog een aantal ouders die willen rijden. Stuur even een email naar TC@KCDoorn.nl voor aanmelden hiervan. Geef hierbij ook even aan of dit voor het brengen of halen of beide gaat. Alvast hartelijk dank!