Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Bij Doorn hebben we al jaren een leuke verdeling mannen en vrouwen. Dit is een van de ingrediënten voor de gezelligste korfbalclub uit de omgeving. Voor komend jaar bleken de mannen echter net wat enthousiaster te zijn dan de vrouwen. Daarom zoekt KCD naar vrouwen die onze heren weer in evenwicht willen brengen. Je kan immers niet verwachten dat een man naar behoren presteert zonder een leuke vrouw naast hem!

Ben jij iemand, ken jij iemand, of heb je zin om te helpen. Verspreid dan het woord dat extra vrouwen bij ons bijzonder gewaardeerd worden! Als jij haar kan overtuigen om eens mee te trainen, is de gezelligheid van de club genoeg om te zorgen dat het hart gelijk groen wordt.

Voor aanmeldingen, vragen of meetrainen kan je altijd terecht bij tc@kcdoorn.nl. Tot binnenkort!