Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Afgelopen zaterdag hebben we vanaf het veld bij Hebbes voor het eerste onze livestream getest. Toen keken er op het hoogtepunt 80+ mensen mee met de wedstrijden van KCD 1 en KCD 2. Omdat dit zo’n succes was gaan we komende zaterdag vanaf ons thuisveld nog meer wedstrijden uitzenden!

Het schema voor de wedstrijden die we uitzenden is als volgt;

KCD B1 Dalto B3 10.00 Volledige wedstrijd
KCD A1 Viking A1 11.15 Eerste helft
KCD D1 Soesterkwartier D1 12.00 Kampioenswedstrijd!
KCD 4 Kofeni 3 12.45 Mogelijk mist eerste minuten
KCD 2 DVO 6 14.00 Volledige wedstrijd
KCD 1 Thor 1 15.30 Volledige wedstrijd
KCD 3 SKF 7 17.00 Volledige wedstrijd

Deze keer kun je direct op onze site meekijken via kcdoorn.nl/livestream. Ook zullen ze knoppen naar de stream weer aanwezig zijn op onze homepage en via het menu. We sturen zaterdag voor de stream live gaat nog een reminder!

Hopelijk tot in de chat zaterdag!