Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Dames en heren! We hebben met zijn alle tegen elkaar gestreden. Dit ging er fel aan toe en er zijn diverse winnaars uitgeroepen tijdens de vele KCD Pubquizzen die we hebben gehad. Maar de tijd van onderlinge competitie bleek meer een training dan de echte strijd. Deze strijd begint namelijk binnenkort pas. Hierin gaan we niet tegen elkaar bewijzen hoeveel willekeurige kennis wij hebben, maar doen we dit tegen andere clubs uit heel het land!

Op woensdagavond 30 december (de avond voor oudjaarsdag) zal het NK Korfbal Pubquiz plaatsvinden. Zoals men nu gewent is, is dit een online quiz welke via YouTube te kijken is en op mobiel mee te spelen. In teams van 1 tot 6 spelers gaan we de strijd aan met korfbal clubs uit heel het land.

Help jij ook mee om KCD op de Pubquiz kaart te zetten? Schrijf je team hier in;
www.nkkorfbalpubquiz.nl