Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Op de site heb je al de kennismaking met Arnoud van Otterloo, de nieuwe trainer voor het eerste, kunnen lezen. Arnoud is inmiddels gestart met de woensdagtrainingen van het eerste. Komend seizoen gaat hij twee keer per week aan de slag met de training, naast de zaterdagse coaching.

Overigens is afgelopen woensdag het contract getekend; zie bijgaand de foto’s.

Zoals gezegd traint Arnoud dus het eerste op woensdag; op maandag houden we de trainerspool. Op zaterdag gaan Richard en Mattijn de coaching van het eerste oppakken. Omdat KCD 1 en 2 nagenoeg alle wedstrijden tegen dezelfde tegenstander spelen, is dat haalbaar.

Tenslotte moeten we mededelen dat Ivo jammer genoeg volgend jaar niet doorgaat als trainer van KCD 2. We moeten dus op zoek naar een opvolger.